Dark Hole (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Dark Hole
Country: South Korea
Episodes: 12
Aired: Apr 30, 2021 - Jun 5, 2021
Original Network: OCN, tvN
Duration: 60 min.
Content Rating: 15+
Genres: Action, Thriller, Mystery, Horror, Sci-Fi
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR catalinalavinia7
TRADUCATORI Echipa Not Quite a Dark Team@viki.com
POVESTE
Despre un grup de supravietuitori care trebuie sa lupte pentru viata lor impotriva mutantilor care sunt creati atunci cand oamenii respira un fum misterios , intunecat dintr-o groapa.
Lee Hwa Sun este detectiv de politie in unitatea regionala de investigatii din Seul. Viata lui Lee Hwa Sun este rasturnata cand primeste un telefon de la criminalul sotului ei, spunandu-i sa vina la „Mujishi”. Cu toate acestea, oamenii din Mujishi au fost transformati in monstri dupa ce au respirat un misterios fum intunecat. Lee Hwa Sun trebuie sa lupte nu numai pentru a supravietui, ci si pentru a se lupta cu frica ei pentru a-l captura pe ucigasul sotului ei.
Yoo Tae Han este originar din Mujishi si sofer de masina de epava. Are o personalitate fara griji si ii place sa glumeasca, dar are un puternic simt al dreptatii. A renuntat sa fie ofiter de politie din cauza unui scandal cauzat de o neintelegere, dar este mandru de zilele sale in forta. Cand o intalneste pe Lee Hwa Sun in haosul lui Mujishi, isi dedica viata salvarii celorlalti de pericol.

https://mydramalist.com/53097-dark-hole