Summer's Desire (2018) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Summer's Desire
Country: China
Episodes: 36
Aired: May 8, 2018 - Jun 12, 2018
Original Network: ZJTV, iQiyi, iQiyi
Duration: 45 min.
Genres: Romance, Drama
Traducere AUTOMATA YOUTIBE
Poveste
Dupa ce a visat intotdeauna sa devina o stea intr-o zi, Xia Mo intra intr-un concurs si castiga locul al doilea, o pozitie care duce in cele din urma la semnarea cu o companie importanta de divertisment. Acum, ea afla repede ca a reusit sa atraga atentia lui Ou Chen (Qin Jun Jie), bogatul cofondator al companiei de joc de succes, Oushi Group. Ou Chen vede curand ca sentimentele lui Luo Xi pentru Xia Mo sunt mai mult decat cele fratesti . Gelos pe relatia lor, Ou Chen aranjeaza ca Luo Xi sa studieze in strainatate, lasandu-si destul timp sa se apropie de Xia Mo. Exista doar o problema, comportamentul sau dominator i-a racit inima lui Xia Mo, distrugand orice sansa pe care ar fi putut-o avea vreodata. .
Cinci ani mai tarziu, Luo Xi se intoarce la Xia Mo si lucrurile dintre ei nu ar putea fi mai bune. Acum, el insusi superstar, Luo Xi este mai mult decat fericit sa o ajute pe Xia Mo sa aiba succes in showbiz si ea este mai mult decat fericita ca el sa revina in viata ei. Cand lucrurile dintre ei pareau a fi mai bune, Ou Chen se intoarce, sperand sa castige din nou inima lui Xia Mo.
Pe masura ce dragostea si ura se impletesc, vor putea vreunul dintre acesti oameni sa castige inima lui Xia Mo? Sau sunt condamnati sa repete greselile din trecutul lor?

https://mydramalist.com/24240-summers-desire