Novoland: Pearl Eclipse (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Novoland: Pearl Eclipse
Country: China
Episodes: 48
Aired: Nov 10, 2021 - Dec 5, 2021
Original Network: BTV, Tencent Video, ViuTV
Duration: 45 min.
Genres: Romance, Wuxia, Fantasy
TRADUCERE ECHIPA VIKI
SUBTITRAREA va este oferita de sandia28 si echipa Lacrimile Perlei
POVESTE:Daca cineva poate face sa planga o sirena Naga, lacrimile varsate se vor transforma in perle luminoase de nepretuit. Hai Shi este o fata tanara care traieste intr-un sat de pe coasta, unde oamenii folosesc trucul de a-si ucide copiii pentru a face sirenele sa planga si a aduna perle pentru a plati taxele. Intr-o astfel de excursie de pescuit, tatal lui Hai Shi a fost ucis. Orasul lui Hai Shi a fost jefuit de soldati si ea dezvolta o ranchiura fata de imparatul pe care il considera responsabil pentru evenimentele tragice si jura ca va cauta razbunare.
Apoi il intalneste pe Fang Zhu, care este un oficial al curtii imperiale si cel mai apropiat confident al imparatului. Fang Zhu se ofera sa o accepte pe Hai Shi ca discipol, cu conditia ca ea sa-si ascunda adevarata identitate si sa pozeze in baiat. Ea accepta termenii.
Regatul este in pericol din cauza unui conducator auto-indulgent si apatic, a tulburarilor in instanta si a conflictului constant cu regatele vecine si tinut impreuna doar de determinarea absoluta a lui Fang Zhu. Anii trec si Hai Shi se alatura armatei regale. Sentimentele ei pentru stapanul ei si sentimentele lor opuse fata de imparat devin o chestiune de conflict, in timp ce comploturile si schemele secrete ameninta insasi structura regatului lor.
INFORMATII:
https://mydramalist.com/31998-novoland-pearl-eclipse