Fall In Love (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Fall In Love
Country: China
Episodes: 36
Aired: Nov 9, 2021 - Dec 8, 2021
Original Network: Youku
Duration: 45 min.
Genres: Historical, Mystery, Romance, Political
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR: yeo_4
TRADUCATORI: Echipa Once Upon in Love Team@viki.com
POVESTE :In anul 1926, Mu Wan Qing aduce cenusa mamei ei inapoi in Chinei. Sub pretentia de a se preda tatalui ei, motivul real al lui Mu Wan Qing este sa gaseasca adevaratul motiv pentru care parintii ei s-au separat si fratele ei a murit.
Intre timp, are loc o lovitura de stat in randul armatei din Shanghai, iar candva oprimat Tan Xuan Lin s-a ridicat pentru a deveni noul comandant al trupelor. Cu toate acestea, in ciuda noii sale autoritati, el inca se trezeste mergand pe gheata subtire. Xu Guang Yao, fiul comandantului lui Yue Cheng, este un om venerat si admirat de multi. Cu toate acestea, nu-i plac luptele pentru putere din domeniul politic.
O intalnire intamplatoare ii permite lui Mu Wan Qing, Tan Xuan Lin si Xu Guang Yao sa se intalneasca si sa se imprieteneasca. Pentru a-si asigura locul in familia Mu, Mu Wan Qing se apropie in mod intentionat de Xu Guang Yao si are sprijinul lui. Intre timp, Tan Xuan Lin lucreaza alaturi de Mu Wan Qing pentru a investiga un caz vechi care este legat de familia Mu. Cei trei trec impreuna prin lupte pe viata si pe moarte si in cele din urma isi dau seama de importanta protejarii tarii in vremurile tumultoase.
https://mydramalist.com/53549-fall-in-love