The Demon Suppressors- West Barbarian Beast(2021)FILM Toate | Sezonul 1

Descriere:
The Demon Suppressors- West Barbarian Beast(2021)FILM
CHINA
GEN:Horror, Fantasy, Action
HARDSUB MICIL
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:sandia28
TRADUCERE:echipa Vanatorii de demoni@ Viki.com
POVESTE:Timp de patruzeci de ani, oamenii dinastiei Zhao au cunoscut pacea. Dar acea pace este amenintata atunci cand soaptele de rau augur din Occident, despre aparitia unui Lord barbar al fiarei, incep sa se raspandeasca peste tot. Stiind ca Domnul Bestiei este destinat sa dezlantuie haosul in lume, o echipa curajoasa de Suprimatori de Demoni este chemata in actiune.
Nascut in cea mai puternica familie militara din dinastia Zhao, Hua Wu Chang (He Lan Dou) si-a dorit de mult sa se alature puternicilor Suprimatori de Demoni. Dupa ce si-a petrecut intreaga viata admirand fratii ei mai mari, Wu Chang vede aceasta noua amenintare ca fiind oportunitatea perfecta de a-si dovedi valoarea ca suprimator de demoni. Voluntar pentru a se alatura echipei de expeditie de Vest, Wu Chang i se alatura Xiao Zhen (Wang Luo Jia), un orfan recent repartizat in echipa de catre nou-numitul ofiter comandant al Diviziei de Suprimare a Demonilor.
Pornind spre Occident, Wu Chang, Xiao Zhen si restul echipei de suprimare stiu ca esecul in aceasta misiune nu este o optiune. Infruntandu-se cu puternicul Rege Barbar, va putea aceasta echipa indrazneata sa opreasca acest monstru inainte de a fi prea tarziu?