Since I Met U (2022) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Since I Met U
Country: China
Episodes: 16
Aired: Oct 28, 2022
Aired On: Friday
Original Network: iQiyi
Duration: 30 min.
Content Rating: 13+ - Teens 13 or older
Genres: Food, Romance
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:cristina_peczka_322
TRADUCERE:dimghro, cristina_peczka_322, tony83n_283, ali_fenty, arintinq, allyandreea??
POVESTE:In calitate de manager al unui magazin de deserturi, Cheng Mu are o singura dorinta: sa faca din magazinul sau cel mai bun din domeniu. Lucrand din greu pentru ca acest vis sa devina realitate, Cheng Mu este foarte bucuros cand magazinul sau incepe sa creasca in popularitate. Dar odata cu aceasta popularitate atrage atentia celor pe care i-ar evita mai degraba, si anume bloggerii snobi de mancare care se gandesc mai mult la ei insisi decat la mancarea pe care o revizuiesc.
Printre cei mai populari bloggeri de mancare se numara Jiang Si Han, un blogger bogat de produse alimentare, cu o multime de persoane dedicate. In zvonurilor din jurul magazinului lui Cheng Mu, Si Han soseste pentru a afla singura despre ce este toata agitatia. Sceptica la inceput, deserturile delicioase ale lui Cheng Mu o cuceresc in cele din urma pe Si Han. De, a avea un copil la fel de dragut ca Rui Rui in preajma pentru a darama apararea lui Si Han nu a facut decat sa castigi mult mai usor sigur.
Aflandu-se ca se intoarce la magazinul lui Cheng Mu din ce in ce mai des, Si Han nu-si poate nega sentimentele. Cu o inima din ce in ce mai indragostita de Cheng Mu si Rui Rui pe zi ce trece, va gasi Si Han viata ei luand o intorsatura destul de neasteptata?
INFORMATII:
https://mydramalist.com/705697-you-are-my-cosset