Scent of Time (2023) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Scent of Time (2023)
SUBTITRARI SUBTITRARI NOI
HARDSUB MICIL
Country: China
Episodes: 30
Genres: Historical, Romance, Drama, Fantasy
POVESTE:Hua Qian, fiica unei importante familii de medici fitoterapeuti, a facut candva o greseala teribila din cauza indragostirii ei de Zhong Ye Lan, un barbat care nu o iubea la randul sau, ceea ce a dus la caderea familiei sale.
Cand soarta ia o intorsatura, Hua Qian se trezeste si se regaseste din nou in noaptea nuntii cu Zhong Ye Lan. Dupa ce a experimentat viata si moartea, Hua Qian are o realizare profunda si este hotarata sa isi repare greselile din trecut. De data aceasta, ea isi pretuieste familia si prietenii, nu se mai incurca in legaturile emotionale din trecut cu Zhong Ye Lan si, in schimb, sustine dragostea dintre Zhong Ye Lan si Mu Yao.
Ea se straduieste sa ii indrume pe membrii familiei sale ratacite inapoi pe calea cea buna. De-a lungul acestei calatorii, misterele trecutului ies treptat la iveala. Hua Qian il descopera, de asemenea, pe Zhong Xi Wu, care a protejat-o in tacere, si il intalneste pe Hua Rong Zhou, care pune siguranta ei mai presus de orice.
Dupa toate rasturnarile de situatie, va reusi ea sa obtina rascumpararea pentru ea insasi si pentru familia si prietenii ei?
INFORMATII:
https://mydramalist.com/705969-xi-qian-hua