Racket Boys (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Racket Boys
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: May 31, 2021 - Aug 9, 2021
Original Network: SBS, Netflix, Netflix, Netflix, Netflix
Duration: 1 hr. 15 min.
Content Rating: 15+ -
Genres: Friendship, Comedy, Youth, Sports
TREADUCERE DE PE SUBTITRARI.RO
POVESTE :O poveste despre o echipa de badminton ,de baieti , la o scoala medie din Haenam pe masura ce cresc, atat ca oameni, cat si ca jucatori.
Yoon Hyun Jong a fost odata un jucator de badminton foarte bun, dar acum se straduieste sa-si gaseasca familia. Prin urmare, el sare la sansa de a antrena o echipa de gimnaziu . A gasit o echipa pe cale de desfiintare cu doar trei jucatori: Bang Yoon Dam, Na Woo Chan si Lee Yong Tae. Cei trei baieti se lupta, imbunatatindu-se pe masura ce Yoon Hae Kang, fiul lui Yoon Hyun Jong, se alatura echipei impreuna cu Jung In Sol. Avand acum suficienti jucatori pentru a participa la competitii, incearca sa urce pe noi culmi.
Intre timp, Ra Young Ja, fost jucator de badminton de varf si sotia lui Yoon Hyun Jong, este antrenorul echipei de badminton a fetelor la scoala medie de fete din Haenam. In echipa ei sunt Han Se Yoon, jucatoarea feminina clasata pe locul 1 in Coreea si Lee Han Sol, cel mai bun prieten al lui Se Yoon, permitandu-le sa fie una dintre cele mai bune echipe dintre colegii lor.
https://mydramalist.com/75433-rocket-boy-squad