Peng (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Peng
Country: South Korea
Episodes: 10
Aired: Oct 7, 2021 - Nov 5, 2021
Duration: 19 min.
Content Rating: 15+ -
Genres: Comedy, Romance
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR : yeo_4
TRADUCATORI: Echipa Pending Peng@viki
POVESTE :Go Sa Ri, in varsta de 30 de ani, incearca sa inceapa din nou in timp ce isi ia ramas bun de la 20 de ani. Ea se confrunta cu o situatie dificila cand fostul ei iubit, un tip mai tanar, cel mai bun prieten si seful ei incearca simultan sa o cucereasca.
Jeon Woo Sang s-a intalnit cu Sa Ri de aproape 10 ani de cand avea 20 de ani, dar acum nu mai vrea sa aiba de-a face cu el, dar el continua sa se agate de ea. Yeon Ha Rim este un tanar model pe care Sa Ri il intalneste intr-un club. Este un neinfricat si nu se teme sa-si exprime sentimentele.
Pi Jung Won este un artist media de succes si talentat care conduce o cafenea in galerie. Isi dezvolta sentimente pentru Go Sa Ri, cu care este prieteni apropiati de cand erau tineri.
Ki Sun Jae este CEO-ul brandului de moda la care lucreaza Sa Ri. Un tip aproape perfect, cu atat infatisare, cat si abilitati, arata caldura in actiunile sale, desi pare rece uneori. Nu este prezent la birou des, deoarece este ocupat cu alte intalniri, dar pe masura ce devine interesat de Sa Ri, incepe sa apara mai des.

https://mydramalist.com/705385-fang