Novoland Eagle Flag(2019) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Novoland: Eagle Flag
Country: China
Episodes: 56
Aired: Jul 16, 2019 - Sep 2, 2019
Aired On: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
Original Network: ZJTV, Youku
Duration: 45 min.

Genres: Action, Adventure, Historical, Romance, Fantasy, War

TRADUCERE ECHIPA VIKI
[Moderator: sandia28]
Traducatori: felixuca, maovalin, rafa2016, anda64, biancapark18, laura_andreea_965, mihaela_toader, aruba77 si sandia28
Poveste
Mostenitor al tribului nomadic din Qingyangul de Nord, Lu Gui Chen (Liu Hao Ran), este ostatic in Tara de Est. In timpul petrecut acolo, el il intalneste pe Ji Ye (Chen Ruo Xuan), un fiu nelegitim si neluat, care a venit in Tara de Est pentru a se antrena ca razboinic, si cu Yu Ran (Song Zu Er), printesa tribului cu aripi care a calatorit in Tara de Est ca refugiat alaturi de bunicul ei.
Traind intr-o perioada atat de zbuciumata, acest trio de straini sunt nevoiti sa lucreze impreuna pentru a depasi o serie de provocari. Odata cu trecerea timpului, acest trio devine prietenie rapida, dar asa cum se intampla adesea in circumstante precum acestea, ambii tineri incep incet sa dezvolte sentimente pentru Yu Ran.
Pe masura ce Lu Gui Chen si Ji Ye se lupta cu sentimentele lor din ce in ce mai mari, o lupta mult mai mare incepe sa creasca in Tarile de Est. Puternicul comandant, Ying Wu Yi (Zhang Feng Yi) a starnit probleme impotriva imparatului si se apropie razboiul.
In imposibilitatea de a ignora problemele din jurul lor, Lu Gui Chen, Ji Ye si Yu Ran se alatura luptei impotriva lui Ying Wu Yi la Pasul Shangyang, dar ceea ce ii asteapta ii va pune pe o cale care le va schimba fiecare viata pentru totdeauna.
O aventura fantezista palpitanta, regizata de Zhang Xiao Bo, „Novoland: Eagle Flag” este a cincea treapta din saga „Novoland” si se bazeaza pe cartea cu acelasi nume, scrisa de Jiang Nan

https://mydramalist.com/26037-novoland-eagle-flag