Noble Boys(2019) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Onzoshi Boys
Country: Japan
Episodes: 18
Aired: Apr 28, 2019 - Jun 16, 2019
Original Network: AbemaTV
Duration: 15 min.
Content Rating: 13+ - Teens 13 or older
Genres: Friendship, Comedy, Romance, School, Youth, Family
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:SANDIA28 & echipa Prince Charmingoo@viki.com
POVESTE:Cand Mugi Aihara (Yuna Taira) a citit, in revista ei preferata, ca mostenitorii a patru dintre cele mai mari corporatii din Japonia se aflau intr-o cautare publica pentru a-si gasi singura iubire adevarata, cu greu ii venea sa creada ceea ce citea. Cand si-a dat seama ca acesti patru printi minunati isi cautau printesa destinata printr-un nou reality show, ea a renuntat la tot ceea ce facea si a inceput imediat sa completeze o cerere de concurent.
Cateva zile mai tarziu, Mugi a primit socul vietii sale cand a primit un text care o informa ca dintre cei 700.000 de solicitanti care concureaza pentru sansa de a participa la „Marry the Prince”, ea a fost selectata ca unul dintre cei trei concurenti norocosi. Pe langa ea insasi, cu bucurie, a acceptat fericit invitatia, alaturi de alti doi elevi de liceu, Fumino Ono (Takeda Rena) si Yu Shibayama (Okamoto Natsumi). Impreuna, cele trei fete incep emotionat sa filmeze, doar pentru a descoperi ca viata de concurent de reality show nu este exact ceea ce si-ar fi imaginat ca ar fi.
Instariti si indreptatiti, Riku Nikaido (Isomura Hayato), Taiga Saionji (Hiroki Iijima), Terunoshin Minai (Yu Inaba) si Tatsunari Date (Yamamoto Ryosuke) erau departe de printii zdrobitori ai basmelor. Prinsi in drama propriilor vieti, cei patru printi se distreaza mai mult tachinandu-i pe fete decat ii curata, deoarece niciunul dintre ei nu crede cu adevarat ca vor gasi de fapt dragostea adevarata. Dar fiecare dintre participanti afla curand ca soarta poate fi un lucru amuzant si ca dragostea are un mod de a te gasi atunci cand te astepti mai putin.
O poveste romantica usoara, „Noble Boys” este o drama de comedie romantica din 2019 regizata de Taisuke Kawamura, Mai Sakai si Tohru Otsuka.

https://mydramalist.com/33888-onzoshi-boys