My Name is Busaba(2020) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Chun Cheu Bussaba
Country: Thailand
Episodes: 24
Aired: Aug 5, 2020 - Sep 24, 2020
Aired On: Wednesday, Thursday
Original Network: GMM One
Duration: 1 hr. 10 min.

Genres: Food, Business, Comedy, Romance, Drama, Family

TRADUCERE ECHIPA VIKI
Moderator sandia28
POVESTE
Antrenata de unul dintre cei mai proeminenti bucatari ai natiunii, Busaba si-a dedicat viata studiului bucatariei thailandeze. O bucatareasa talentata, are abilitatea de a deveni una dintre cele mai bune dintre cele mai bune. Dar nimic din viata ei nu pare sa functioneze asa cum ar trebui. La treizeci si cinci de ani, ea se astepta sa aiba o cariera infloritoare si cea mai perfecta relatie din lume. In schimb, se gaseste brusc somera si, la scurt timp, isi prinde iubitul inseland-o!
Pe punctul de a renunta la speranta, Busaba se intersecteaza cu Saran, fiul unei familii proeminente, bine-cunoscute pentru aventurile lor de afaceri de succes. In ciuda faptului ca este in masura sa preia afacerea de familie, Saran a ales sa-si creeze propria cale in viata, deschizand unul dintre cele mai populare restaurante ale orasului. Dupa cum ar vrea soarta, Saran are in prezent nevoie de un bucatar, iar abilitatile lui Busaba sunt exact ceea ce cauta.
De acord sa lucreze pentru Saran, viata lui Busaba pare sa se intoarca impreuna si nu ar putea fi mai fericita. Dar lucrurile devin putin mai complicate atunci cand isi da seama ca s-a indragostit de noul ei sef. Ceva ii spune ca s-ar putea sa-i raspunda sentimentelor, dar indrazneste ea sa spere cand orice altceva din viata a mers atat de groaznic?

https://mydramalist.com/38819-chun-chuer-bussaba