My Heroic Husband (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: My Heroic Husband
Country: China
Episodes: 36
Aired: Feb 14, 2021 - Mar 3, 2021
Original Network: iQiyi, Tencent Video
Duration: 45 min.
Genres: Historical, Comedy, Romance, Drama
Un antreprenor prosper din China moderna este inselat de un partener de afaceri, care ii spune ca va trebui sa se razbune impotriva lui intr-o alta viata – si apoi il va bate cu brutalitate.
Cand se trezeste, a calatorit inapoi in timp cu sute de ani si acum locuieste in corpul unui tanar pe nume Ning Yi (Guo Qi Lin).
El descopera curand ca este logodit si se casatoreaste in familia unui negustor de stofe de succes. De asemenea, afla ca va deveni un sot matrilocal, ceea ce va insemna ca trebuie sa traiasca cu familia sotiei sale, mai degraba decat invers, conform obiceiului tradi?ional confucianist.
La inceput, el este reticent in a merge mai departe cu casatoria si chiar incearca sa scape. Dar cand o intalneste pe frumoasa si fermecatoarea lui logodnica Su Tan Er (Song Yi), se razgandeste, iar cuplul se casatoreste.
Dar casatoria in aceasta familie are o gama larga de consecinte. El descopera curand ca rivali de afaceri si banditi periculosi planuiesc sa submineze familia lui Su Tan Er.
Se hotaraste sa-si ajute noua sotie, socrii – si natiunea – canalizandu-si perspicacitatea in afaceri, cunoasterea valorilor moderne... si afectiunea lui crescanda pentru Su Tan Er.
Aceasta drama a fost bazata pe un roman al lui Fen Nu de Xiang Jiao.
„My Heroic Husband” este un serial drama chinezesc din 2021, regizat de Deng Ke.
https://mydramalist.com/61977-zhui-xu