My Dear Lady (2020) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: My Dear Lady
Country: China
Episodes: 16
Aired: May 21, 2020 - Jun 11, 2020
Aired On: Thursday
Original Network: Sohu TV
Duration: 40 min.
Content Rating: 13+ - Teens 13 or older

Genres: Romance, Drama


TRADUCERE ECHIPA VIKI
[Moderator: laura_andreea_965]
[traducatori: laura_andreea_965]
La sase ani dupa ce a spus „Da”, Ling Xun Xun (Jiang Meng Jie) se trezeste cerand divort. Dupa ce si-a dedicat ani de viata exclusiv ingrijirii si bunastarii sotului si fiului ei, Xun Xun este din nou o femeie libera. Dorind sa sarbatoreasca acea libertate, Xun Xun decide sa sarbatoreasca, dar bucuria ei este taiata cand se gaseste amestecata intr-un mic aparator-bender. Sperand sa faca o reparatie rapida pentru greseala ei, Xun Xun este dispusa sa plateasca daunele, dar cand soferul celeilalte masini cere o suma astronomica ca despagubire, Xun Xun este consternat.
Acum, indatorat, Xun Xun se intoarce la forta de munca, stiind ca singura modalitate prin care va castiga vreodata custodia fiului ei este sa plateasca aceasta suma ridicata de decontare si sa demonstreze ca are tot ce trebuie pentru ea si pentru copilul ei. Exista o singura problema, dupa ce ati iesit din forta de munca timp de sase ani, gasirea unui loc de munca nu este usoara. In cele din urma, ocupand o pozitie de asistent personal al unui tanar CEO cu numele de Cheng Li (Liu Te), Xun Xun crede ca lucrurile din viata ei incep in sfarsit sa se rezolve . Adica pana cand isi da seama ca noul ei sef este proprietarul masinii pe care a lovit-o.
Chinuit de incercarile copilaresti ale lui Cheng Li de a-i provoca probleme, Xun Xun face tot posibilul sa reziste. Dar hotararea ei de a continua, in ciuda tuturor, starneste un interes neasteptat pentru tanarul ei sef.
https://mydramalist.com/60413-my-dear-lady