May It Please the Court (2022) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: May It Please the Court
Country: South Korea
Episodes: 12
Aired: Sep 21, 2022 - Oct 26, 2022
Original Network: Hulu
Duration: 1 hr. 5 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
Genres: Mystery, Law, Drama
subtitrari.regielive.ro
POVESTE:Ace este avocat la o mare firma de avocatura, No Chak Hee, este dispusa sa-si asume orice risc pentru a castiga un caz si urmeaza sa primeasca o promovare pentru o pozitie de partener, dar apare o problema intr-un caz acceptat de ea. Din cauza , cazului, ea este suspendata pentru un an. Apoi incepe sa lucreze ca aparator public, dar spera sa revina la postul ei la firma de avocatura in care a lucrat anterior.
In calitate de aparator public, ea imparte un birou cu un coleg tot aparator public, Jwa Shi Baek, un absolvent de top de la Institutul de Cercetare si Formare Judiciara. In loc sa devina judecator, procuror sau avocat la o mare firma de avocatura, a ales sa lucreze ca aparator public. Este entuziast de munca sa, dar are si o parte misterioasa din viata personala despre care nimeni nu stie.
Nu Chak Hee si Jwa Shi Baek nu se inteleg prea bine, dar un caz de crima in serie i-a adus impreuna si, pe masura ce incearca sa rezolve cazul impreuna, se dezvaluie mai multe secrete si cresc sa aiba incredere unul in celalalt.
INFORMATII:
https://mydramalist.com/715941-let-s-start-the-argument