Love a Lifetime (2020) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Love a Lifetime
Country: China
Episodes: 45
Aired: Jun 18, 2020 - Jul 18, 2020
Original Network: iQiyi, Youku
Duration: 45 min.
Content Rating: G - All Ages
Genres: Historical, Romance, Wuxia, Fantasy
TRADUCERE ECHIPA VIKI
[moderator: sandia28]
[traducatori: sandia28, mihaela_toader, anda64, maovalin, manuela9_624, deni_hmn, norablack93, rafa2016, roxanaruxi, miki_marcu, ruxandranastase_701]
POVESTE :O poveste care il urmareste pe Nalan Yue, un barbat cu doua identitati. El se indragosteste de indrazneata Rong Hua, o tanara fecioara cu o inima buna, dar legaturile lor sunt mai profunde si mai complicate datorita generatiei dinaintea lor.
Pentru a-si sprijini tatal Rong Jingfeng in eforturile sale de a-i ajuta pe ceilalti, calatoreste departe in cautarea instrumentului de vindecare disparut cunoscut sub numele de Chi Hua Zhu. Totusi, calatoria este perfida. Ea intra in pericol de multe ori si este salvata de Nalan Yue.
Fara sa stie, familiile lor sunt prinse intr-o retea complicata de razbunare si ura. Indragostiti unul de celalalt la prima vedere, ei decid sa-si foloseasca sinceritatea pentru a convinge generatia mai in varsta sa renunte la ura din inimile lor, dar un plan de a rani din nou clanul Nalan este pus in miscare. In acelasi timp, Nalan Yue este fortat sa devina succesorul unei tehnici de arte martiale demonice. Crezand ca Nalan Yue isi poate invinge demonii interiori, Rong Hua continua sa stea alaturi de el.
https://mydramalist.com/35481-the-beauty-admires-those-who-grow-old-together