Hope or Dope 2 (2022) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Hope or Dope 2
Country: South Korea
Episodes: 8
Aired: May 31, 2022
Aired On: Tuesday
Duration: 30 min.
Content Rating: 18+ Restricted (violence & profanity)
Genres: Romance, Youth, Drama
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERARE & TRADUCERE" cristina_peczka_322&Echipa Never Walk Alone@viki
POVESTE:Fiind folosita ca un catar de droguri de catre parintii ei de multi ani, Kyung Da Jung, in varsta de optsprezece ani, ar fi putut ramane blocata in vechea ei viata pentru totdeauna, daca o serie de evenimente nefericite din timpul uneia dintre nasteri nu ar fi fortat-o sa fuga. Refugiandu-se intr-un mic sat rural amplasat adanc in inima zonei rurale sud-coreene, Da Jung ar fi avut sansa sa inceapa o viata noua, dar soarta, se parea, nu ar fi atat de buna.
Imprietenindu-se cu Gong Yoon Tak si prietenii sai, Gong Yoon Jae, Kim Kook Hee si Hong Ae Ran, la scurt timp dupa sosirea ei, Da Jung si-ar fi putut petrece anii ramasi de adolescenta intr-o relativa pace. Dar cand grupul descopera un camp de marijuana perfect cultivat care creste chiar in afara satului, totul se schimba. Incapabil sa reziste impulsului de a folosi aceasta descoperire in avantajul ei, Da Jung il trage rapid pe Yoon Tak si pe prietenii sai in lumea ei a drogurilor si criminalitatii. Desi sunt capabili sa depaseasca un set de dificultati, prietenii sunt acum obligati sa depaseasca un set complet diferit de obstacole.
Cu viata lor in joc, vor reusi Da Jung, Yoon Tak si prietenii lor sa gaseasca o cale de a iesi din mizeria in care s-au bagat inainte de a fi prea tarziu?