Goodbye My Princess: Director's Cut (2019) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Goodbye My Princess: Director's Cut (2019)
Country: China
Episodes: 55
Aired: Feb 14, 2019 - Apr 4, 2019
Duration: 45 min.
Content Rating: 13+ - Teens 13 or older
Genres: Historical, Romance, Drama, Political
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:sandia28
Subtitrarea va este oferita de sandia28&echipa Love Trap @ Viki.com
POVESTE:Xiao Feng (Peng Xiao Ran) este printesa mult iubita a Regatului Liang de Vest. Dar regatul ei este in pericol si se afla in pragul unui razboi total cu dinastia vecina Li.
Intre timp, pe teritoriul Li, cel mai tanar print Li, Li Cheng Yin (Chen Xing Xu) este trimis intr-o misiune mortala de a asasina figuri cheie ale Western Liang si de a fura inima lui Xiao Feng.
Printesa continua sa se indragosteasca de Li Cheng Yin - nestiind cautarea lui letala.
Printul mostenitor Li, intre timp, este ucis in carnagiu dintr-o ambuscada care a luat si vietile altor figuri importante Li.
Li Cheng Yin isi continua misiunea, ucigandu-l pe conducatorul Liang de Vest, bunicul lui Xiao Feng - conducand pe mama ei la sinucidere si pe tatal ei la nebunie, desi el ajunge sa se indragosteasca de Xiao Feng in acest proces.
Dupa ce descopera ca Li Cheng Yin este de vina pentru ceea ce s-a intamplat cu familia ei, consternata Xiao Feng sare in raul magic al uitarii in incercarea de a scapa de emotiile ei. Nelinistitul Li Cheng Yin o urmeaza. Ambele amintiri sunt sterse una de cealalta...
Acum, intr-o noua incercare de pace, Xiao Feng trebuie sa calatoreasca la fortareata Li, descurajantul Palat de Est pentru a se casatori cu noul print mostenitor: Li Cheng Yin.
Va ramane Xiao Feng in siguranta pe masura ce apar noi amenintari, departe de patria ei iubita? Iubirea ei pentru Li Cheng Yin a disparut pentru totdeauna? Sau lumea neiertatoare a politicii inter-clanurilor se va dovedi prea mult pentru printesa?
INFORMATII:
https://mydramalist.com/59749-goodbye-my-princess-director-s-cut