Goodbye Earth (2024) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Goodbye Earth (2024)
Country: South Korea
Episodes: 12
Genres: Thriller, Psychological, Drama, Sci-Fi
SUBTITRARI SUBRIP
HARDSUB MICIL
POVESTE:Un asteroid este pe cale sa se prabuseasca pe Pamant in 200 de zile si sa distruga planeta. Lumea afla in curand stirea si cade in confuzie.
Jin Se Kyung lucreaza ca profesor de gimnaziu in orasul Woongchun. Ea afla despre sfarsitul iminent al lumii. Ea decide sa renunte la locul de munca si sa faca munca de voluntariat la o divizie pentru copii si tineret din primarie. Ea se lupta sa salveze copiii aflati in pericol. Iubitul ei de multi ani este Ha Yoon Sang. In prezent lucreaza ca cercetator la un institut de cercetare in biotehnologie din Statele Unite. Dupa ce este lansata vestea despre sfarsitul lumii, el zboara inapoi in Coreea de Sud pentru a fi cu Jin Se Kyung.
Woo Sung Jae este preot asistent la o biserica catolica. Preotul care prezideaza biserica a fugit dupa ce a aparut vestea despre asteroidul care se apropia. Woo Sung Jae are acum grija de enoriasii de la biserica. Kang In A este comandantul unui batalion de sprijin de lupta. Ea ocoleste orasul Woongchun, care a fost ruinat, pentru a asigura provizii, transport si securitate.

INFORMATII:
https://mydramalist.com/712459-the-fool-of-the-end