Forecasting Love and Weather (2022) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Forecasting Love and Weather
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Feb 12, 2022 - Apr 3, 2022
Original Network: jTBC, Netflix
Duration: 1 hr. 10 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
subtitrari.regielive.ro
POVESTE:O drama romantica despre munca si dragostea din biroul Serviciului National de Meteorologie, mai fierbinte decat noptile tropicale si mai imprevizibila decat ploile abundente localizate.
Jin Ha Kyung este o persoana inteligenta si foarte organizata, care face totul ca la carte si este exigenta in a-si pastra viata personala si cea profesionala separate. Datorita comportamentului ei rece, ea are putini prieteni la serviciu si a devenit o „straina prin alegere”.
Lee Shi Woo este un spirit liber. Desi poate parea stangaci, se mandreste cu un IQ impresionant de 150 si este capabil sa realizeze orice odata ce isi pune mintea la asta. Cu toate acestea, in ciuda inteligentei si abilitatilor sale, tot ce ii pasa este meteo.
Han Ki Joon este un personaj frumos si iute la minte. Folosindu-si formidabilele puteri de convingere, Han Ki Joon este in cele din urma cercetat de biroul purtatorului de cuvant dupa ce s-a luptat in primele zile ale carierei sale la serviciu. Cu toate acestea, pentru ca si-a trait intreaga viata ca student model, ii este greu sa se confrunte cu esecul.
Chae Yoo Jin este un reporter meteo zilnic. Desi a intrat in slujba cu vise mari cu stiri de ultima ora, informatii interesante si rapoarte la fata locului, Chae Yoo Jin a fost in cele din urma repartizata in „echipa de vreme si stil de viata”. Desi initial a fost dezamagita de sarcina, in cele din urma ajunge sa se indragosteasca de jobul ei.
https://mydramalist.com/692969-office-romance-cruelty