Detective Of Ming Dynasty (2019)FILM Toate | Sezonul 1

Descriere:
Movie: Detective Of Ming Dynasty
Country: China
Release Date: Jan 15, 2019
Duration: 1 hr. 30 min.
Genres: Historical, Mystery
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR : mihaela_toader
POVESTE:Insarcinati sa escorteze comori de nepretuit la Beijing, cei doi generali Shanxi, Qu Wei si Du Gu Jiu, au pornit, nestiind ca, facand acest lucru, tocmai si-au pecetluit soarta. Ucisi pe drum, stirile despre moartea generalilor se raspandesc in toata tara, dar cine ar putea fi responsabil pentru moartea lor ramane un mister. Dar cand celebra sabie a generalilor, „Meng Lao” apare brusc in mainile hotului Jiang Hu, Lu Kun (Ding Yi Sen), misterul mortii lor incepe sa se dezvaluie.
Nevinovat in privinta nevinovatiei sale, Lu Kun cauta ajutorul unui detectiv pe nume Mu Bin (Zhong Zheng). Punandu-si soarta in mainile lui Mu Bin, Lu Kun are incredere ca detectivul va fi capabil sa-l prinda pe adevaratul ucigas inainte de a fi prea tarziu. Cu doar trei zile in care sa rezolve cazul, Mu Bin este hotarat sa descopere adevarul, dar sarcina se dovedeste a fi nimic mai usoara. Urmand un indiciu dupa altul, Mu Bin incepe sa realizeze ca exista forte mult mai intunecate la lucru.
Odata cu scurgerea rapida a timpului, Mu Bin trebuie sa se bazeze pe fiecare gram de putere, viclenie si curaj pe care il are, daca vrea sa-i aduca pe adevaratii criminali in fata justitiei. Va fi capabil sa descopere adevarul la timp sau va suferi un om nevinovat cea mai rea soarta a altuia?
https://mydramalist.com/66311-detective-of-ming-dynasty