Cinderella and the Four Knights (2016) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Cinderella and the Four Knights
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Aug 12, 2016 - Oct 1, 2016
Aired On: Friday, Saturday
Original Network: tvN
Duration: 60 min.
Rating: 15+ - Teens 15 or older
Genres: Friendship, Comedy, Romance, Life, Drama
[Moderator: _taeko10]
Tradus de echipa Cinderella's Knights: _taeko10, keuliseublues, anda64, feliz13b, maovalin, l_maria.


POVESTE:
După ce mama ei moare într-un accident tragic, Eun Ha Won se vede de una singură în lume. Pierzând legătura cu tatăl ei, rămâne cu mama ei vitregă și fiica acesteia, și este atât de săracă, încât nu poate nici măcar să plătească columbarul mamei sale sau taxa de școlarizare pentru facultatea la care va merge. Neînfricată, fata depășește dificultățile, luându-și diverse locuri de muncă cu jumătate de normă.
Apoi, într-o zi predestinată, este angajată de un tânăr pe nume Kang Hyeon Min, care vrea ca Ha Won să se prefacă că îi este logodnică și să participe, alături de el, la nunta bunicului său, Kang Jong Du.
Acolo, bătrânul Kang Jong Du observă că Eun Ha Won este o persoană serioasă și matură, și decide că aceasta este persoana perfectă pentru a locui în aceeași casă cu cei trei nepoți problematici ai săi și a-i învăța o lecție. Având în continuare nevoie de bani, aceasta acceptă să încerce să-i îmblânzească pe cei trei tineri, dar ce va face când va descoperi că toți trei par să capete sentimente pentru ea?

Park So Dam
Jung Il Woo
Ahn Jae Hyun
Lee Jung Shin
hoi Min Sung