Brilliant Class 8 (2022) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Brilliant Class 8
Country: China
Episodes: 40
Aired: Apr 1, 2022 - Apr 7, 2022
Original Network: iQiyi
Duration: 45 min.
Content Rating: 13+ - Teens 13 or older
Genres: Comedy, Romance, Youth, Drama
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:thye
Multumim echipei de traducere in limba romana: thye, yeo_4, rachel2003, lachmannmarcel, doramunte, mariana123tudo, anatiny , stoica, simida
POVESTE:Xiang Dong Nan a fost odata o celebritate extrem de populara, pana cand a ajuns la un moment dat in cariera orbit de zvonuri urate si care dauneaza carierei. El este pacalit de asistentul sau Lin Sheng si de directorul unei scoli secundare sa devina profesor sub pretextul unui reality show fals, ca un plan de a-si recupera imaginea. Cand ajunge entuziasmat la clasa, isi intalneste colegii - profesorul de engleza Su Qi si profesorul de matematica Chen Liu San.
Cand Xiang Dong Nan realizeaza ca proiectul sau de revenire este o minciuna, el decide totusi sa ramana pentru a respecta contractul. Intre timp, Lin Sheng are si o intalnire intamplatoare cu decanul Su Man si ajung sa se cunoasca, dar cum va deveni povestea lor? Cu cat Xiang Dong Nan ii preda si ii cunoaste mai mult pe studentii, cu atat mai mult este martor la calatoria lor de crestere.
INFORMATII:
https://mydramalist.com/61141-so-it-s-teacher