Beyond Evil (2021) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Beyond Evil
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Feb 19, 2021 - Apr 10, 2021
Original Network: jTBC
Duration: 1 hr. 10 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
Genres: Thriller, Mystery, Psychological, Drama
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR :kizuvy
POVESTE
Faceti cunostinta cu cei doi oameni neinfriciti, dispusi sa faca eforturi extreme in cautarea unui criminal in serie care le-a zguduit orasul linistit:
Lee Dong Sik, un detectiv capabil odinioara, este acum retrogradat pentru a indeplini sarcini minore la statia de politie Manyang. In momentul in care incepe sa se stabileasca intr-o viata pasnica, noul sau superior, detectivul Han Joo Won, este transferat. Joo Won este un detectiv de elita al carui tata este candidatul vedeta pentru urmatorul sef al Agentiei Nationale de Politie. In ciuda calitatilor sale admirabile si a pozitiei sociale ridicate, Joo Won pastreaza un secret de lunga durata.
Cand apare un sir de crime infricosatoare, se formeaza un model care aminteste in mod ciudat de unele cazuri reci de crima in serie din 20 de ani inainte. Dong Sik si Joo Won fac echipa, jurand sa opreasca acest vinovat vicios.
Pe masura ce ancheta lor continua, ei sunt fortati sa priveasca mult mai adanc decat ceea ce sugereaza dovezile, punand la indoiala culpabilitatea tuturor celor care inconjoara cazul, inclusiv a lor.
https://mydramalist.com/60911-monster