A League of Nobleman (2023) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: A League of Nobleman
Country: China
Episodes: 29
Aired: Jan 30, 2023 - Feb 13, 2023
Original Network: Tencent Video
Duration: 45 min.
Genres: Thriller, Historical, Mystery, Drama
TRADUCERE ECHIPA VIKI
MODERATOR:areumhye
TRADUCATORI:areumhye&Evil Dough Doll Team
POVESTE:Zhang Ping este un orfan sarac, care provine dintr-o zona provinciala a tarii. El a venit la Beijing in incercarea de a sustine examenul de admitere in serviciul public, dar trebuie sa isi castige existenta facand taitei pentru a le vinde pe strada. Desi este nesofisticat in manierele sale si este ceva de visator, este exceptional de perceptiv - si, de asemenea, destul de nazdravan. Asta inseamna ca este talentat in mod natural cand vine vorba de rezolvarea puzzle-urilor si de a ajunge la fundul misterelor.
Intre timp, Lan Jue este un ministru tanar si educat, care ascunde un secret din tinerete pe care nu vrea sa-l dezvaluie nimanui. In timp ce Lan Jue isi face treaba, incercand sa rezolve un caz, calea lui se incruciseaza cu cea a lui Zhang Ping. In ciuda unor neintelegeri, Zhang Ping reuseste sa-l ajute pe Lan Jue sa rezolve cazul - desi primul afla si din neatentie secretul celui din urma. Dar acest incident se transforma in inceputul unui parteneriat remarcabil.
Cei doi barbati dezvolta o legatura stransa - in ciuda mediilor lor foarte diferite. Si impreuna, se hotarasc sa rezolve tot felul de mistere, inclusiv ce sa intamplat cu adevarat cu tatal lui Lan Jue - si sa scape curtea regala de coruptie odata pentru totdeauna!
INFORMATII:
https://mydramalist.com/61971-the-society-of-four-leaves