Dark Blue and Moonlight(2017) Toate | Sezonul 1

Descriere:
Drama: Dark Blue and Moonlight
Country: Taiwan
Episodes: 12
Aired: Nov 21, 2017 - Dec 27, 2017
Aired On: Tuesday, Wednesday
Original Network: LINE TV, CHOCO TV, LINE TV, LINE TV
Duration: 30 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older

Genres: BL , Romance, Drama

TRADUCERE ECHIPA VIKI
Moderator areumhye5_934
POVESTE
Hai Qing (Chen Yan Ming) este un tanar, singuratic, care viseaza sa devina student la arta.
Intr-o zi, el face o baie la o piscina locala si vede cel mai frumos om pe care l-a vazut vreodata, un tanar director de marketing in devenire pe nume Yan Fei (Wang Ting Yun). Prea timid pentru a se apropia de Yan Fei, Hai Qing isi foloseste telefonul mobil pentru a face in secret fotografii cu obiectul afectiunilor sale.
Cu toate acestea, la scurt timp dupa aceea, cei doi barbati vorbesc - si formeaza o legatura instantanee. Scanteile zboara si - in ciuda faptului ca Yan Fei are deja un iubit, ii da lui Hai Qing numarul sau de telefon.
Soarta intervine, totusi, si o interventie nepotrivita a unui antrenor de inot trimite mobilul lui Hai Qing invartindu-se din maini ... si in apa.
In imposibilitatea de a-l contacta pe Yan Fei, Hai Quing devine renuntat la destinul sau si, atunci cand intalneste un alt barbat, incepe in schimb o alta poveste de dragoste.
Dar iubirea este un lucru puternic , Hai Qing si Yan Fei pur si simplu nu se pot uita unul de celalalt - si doresc sa se intalneasca inca o data.

https://mydramalist.com/25985-dark-blue-and-moonlight